X

Supercross Schijndel in aantocht!

Eind oktober indoorcross in Schijndel, dat is al sinds 1983 een mooie traditie. Die houden de mannen van MSV Schijndel ook dit weekend, 23 en 24 oktober, graag in ere! Voor één keer wordt manege De Molenheide omgetoverd Sx-baan van ongeveer 350 meter.

Zoals steeds wordt het hoofdprogramma gevormd door de MX-2 Euro.  Van Nederlandse zijde tekenen o.a. Nederlands SX kampioen Mike Kras, Rinus van de Ven, Mike van de Bogaert, Maurice Klijn, Nick Kouwenberg, Jeffrey Meurs (op de foto), Ronnie van Rooy en Lars van Berkel present. Van buitenlandse  zijde mogen we o.a. Jurgen Wybo (Bel), Dennis Ullrich (Dui), Dennis Baudrexl (Dui), Steve Bixby (Eng), Lukasz Lonka (Po), Bradley Ward (Eng) en Shannon Terreblanche (Z-A) begroeten.
 Behalve de MX-2 Euro/Nationalen komen ook de 50cc, de 65cc kleine en grote wielen, de 85cc kleine en grote wielen, de MX-2 jeugd, de MX-2 cup en de hobbyklasse in actie.

SX Schijndel praktisch

Waar? Aan de Heikampen te Schijndel (ten zuiden van ‘s Hertogenbosch). Vanaf de toegnangswegen aangegeven met bordjes ‘motorcross’.
Wanneer? 23 en 24 oktober, zaterdag vanaf 13 uur, zondag vanaf 11u 30
Inkom? Gratis (mits begeleiding) tot en met 7 jaar, van 8 tot en met 15 jaar € 8,00, vanaf 16 € 15,00 per dag. Een combikaart voor twee dagen kost € 25,00.
Meer informatie? www.msvschijndel.nl

Credit foto: Ronnysfoto