X

Test Pro Circuit T-4R EURO voor KTM SX-F 350

Dirtbike Avenue, de Belgische importeur van Pro Circuit, MotorShop DESMET (Waregem) en de Ets. FIORENTINO (Leval-Binche) nodigen u uit om de gloednieuwe T-4R uitlaat van het Amerikaanse merk, bestemd voor de KTM  SX-F 350, te komen testen op het circuit van Hélécine, op woensdag 20 oktober.

Deze test is bedoeld voor eigenaars van een KTM  SX-F 350, of rijders die de aankoop van deze motor overwegen. De Pro Circuit T-4R uitlaatlijn wordt voor deze test op de KTM SX-F 350 van de testende rijders gemonteerd of je kan de uitlaat aan de tandvoelen op de testmotor van KTM dealers Desmet of Fiorentino.

De T-4R EURO en Ti-4R EURO voldoen aan de FIM ‘2 meter MAX” geluidsnorm en werden door Pro Circuit ontwikkeld om de SX-F 350 soepel te maken, meer koppel te geven en de vermogensafgifte in het middentoerengebied te verbeteren.

Mocht het circuit van Hélécine op woensdag 20 oktober gesloten zijn vanwege de weersomstandigheden, dan vindt de test plaats op het circuit van Condé sur Escaut in Frankrijk of wordt hij naar een latere datum verschoven.

Meer informatie via de onderstaande contactgegevens.

Dirtbike Avenue, 0473/23.50.00, info@dirtbikeavenue.com

Motorshop Desmet, 056/60.45.05, sales@motorshop-desmet.be

Fiorentino, 064/33.17.79, info@fiorentino.be

Foto Credit: Dirtbike Avenue/Pro Circuit