X

SX Trips naar de USA 2023!

West Coast Travel Adventure is terug na een rustige periode i.v.m. de corona pandemie met hun Supercross Trips en ze hebben dit jaar alweer een aantal mooie reizen georganiseerd naar verschillende SX wedstrijden in Amerika voor 2023

Voor januari en februari 2023 zijn er alweer mooie Supercross Trips alsook voor de wedstrijd in het nostalgische Los Angeles Coliseum in Oktober word er een hele mooie groepsreis georganiseerd. 

Voor het eerst sinds januari 1998 wordt er weer een wedstrijd in dit prachtige stadion verreden waar plaats is voor 80.000 bezoekers. Er zal een spectaculaire baan worden aangelegd waarbij ze over de tribunes naar boven en beneden rijden. Deze wedstrijd wordt zeer zeker de moeite waard! 

Tijdens de reis word er niet alleen de Supercross wedstrijd bijgewoond maar ben je ook te gast bij diverse bekende bedrijven uit de motorcross industrie. (Oakley, FOX, Troy Lee Designs, Pro Circuit, Seven..) Verder bezoek je de bekende plaatsen en steden als Hollywood, Laguna Beach, Las Vegas etc. en er is de mogelijkheid om zelf te rijden op de bekende parcours in Californië.

In 2018 reisde we met MXMag en heel wat lezers mee met West Coast Travel Adventure, wat de medereizigers er van denken kun je nog eens nalezen via deze links:

Voor de groepsreizen zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De trips voor januari en februari worden volop geboekt, de trips in oktober worden half december geboekt! Wil je liever op eigen gelegenheid reizen kan dit natuurlijk ook, Patrick en Gino kunnen je ten alle tijde helpen met het plannen en boeken van je reis. 

Voor meer informatie neem contact op met Gino Maes: gino.maes3@telenet.be