ISDE 2010: Wim Vanderheyden over dag 4

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Hallo,

Hier zijn we weer en dag 4 doorgekomen zonder kleerscheuren. Vanmorgen had ik er niet zo’n goed gevoel bij, maar na een half uurtje kwam het goed.

Zoals gisteren vermeld reden we dezelfde routes als gisteren maar met krappere tijden en wel, het viel mee.Ik kwam overal aan met minstens 8 minuten marge. De chrono’s lijken dag na dag dezelfde te blijven , tussen de 12de en 15de plaats. Ik werd vandaag 13de maar blijf wel 14de in de stand. Mijn teamgenoot, Jeff Goblet daarentegen blijft verbazen en klimt vandaag naar de 7de plaats in de E2 klasse, op een handvol seconden van de top 5.

Morgen rijden we weer een nieuwe route, het zou een combinatie zijn  van de moeilijkste stukken van de eerdere  verreden lussen. De pre-riders vertelden ons dat het “hard” zou zijn, en zij hebben de verkenning gereden alvorens wij de zaak nog verergerd hebben. Dat belooft!  Tijdens mijn service-tijd merkte ik dat de frisheid wat afbot, het bandenwisselen ging iets moeilijker, maar het lukte nog netjes binnen de tijd. Voor we terugkeerden naar het hotel ben ik met Jeff nog een proef gaan verkennen die we eerder deze week al reden. Dat maakt de dagen extra lang, maar de moeite waard om te doen. Ik hoop mijn scratchklassement morgen nog wat te verbeteren.Ik ben vandaag iets dichter gekomen op een Zweed en een Chileen.

Mijn motor gaf vandaag alweer geen krimp en blijft het goed doen. Morgenvroeg nog een filter wisselen en hij is er klaar voor. Zelf ga ik nu rusten en hoop er morgen ook klaar voor te zijn.

Tot morgen,

Wim

Foto Credit: Husaberg Belgium/FDavid.be

Uw reacties

Ook te lezen