Mike Kras domineert Indoor van Hardenberg

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Mike Kras, de regerende Nederlands indoorkampioen, bevestigde na winst in Schijndel zijn goede doen met een hele reeks overwinningen in Hardenberg. De Beursfoon-Suzuki rijder won vandaag (zondag) de finale voor de Brit Adam Chadfield en Shannon Terreblanche. Alle resultaten van vandaag hier.

Op vrijdag won Mike twee finales en werd één keer tweede na een spannend gevecht met de Amerikaan Dennis Stapleton. Testrijder/jack of all trades Stapleton hield ook in de andere finales de druk op Kras hoog. De piepjonge Micha Boy De Waal maakte temidden van het inters deelnemersveld indruk met twee derde plaatsen. De complete resultaten van vrijdag vind je hier. Ook op zaterdag tijdens de ‘Crazy Night’ won Kras de finale voor Stapleton en Maastrichtenaar Menno Aussems. De jonge Vlaming Mathias Plessers won op zaterdag de B-finale voor Micha Boy De Waal.

SX Inters – Zondag

1. Mike Kras (NL-Suzuki)
2. Adam Chadfield (GB-Suzuki)
3. Shannon Terreblanche (Z-Af/Suzuki)
4. Jack Brunell (GB-Kawasaki)
5. Marcus Lee Soper (GB-Honda)
6. Jeffrey Meurs (NL-KTM)
7. Micha Boy de Waal (NL-Suzuki)
8. Dennis Stapleton (USA-Kawasaki)
9. Lukasz Lonka (Pol-Honda)
10. Marco Stallmann (NL-TM)

Credit foto: ronnysfoto.nl

Uw reacties