X

Lampkin tekent bij GasGas en Jitsie!

Het jonge Belgische merk van trialkleding, Jitsie, heeft weer een grote naam aan zijn line-up toegevoegd. In 2011 zal niemand minder dan Dougie Lampkin voor Jitsie uitkomen. Lampkin is een twaalfvoudige wereldkampioen en geldt nog steeds als een topper in het outdoor WK. Naast het volledige WK Outdoor zal Lampkin ook in het indoor enduro WK, extreme enduro’s en evenementen als de Scottish Six Days Trial en de Scot Trial uitkomen.

Daarnaast raakte ook bekend dat de 34-jarige Engelsman de komende drie jaar voor GasGas zal rijden. Dit seizoen reed Lampkin voor Beta, maar voordien  Behalve door zijn activiteiten als rijder zal Dougie GasGas ook helpen bij de ontwikkeling van nieuwe motoren, de begeleiding van Adam Raga en hij zal ook Trial Team Manager worden!

“Het is fantastisch dat de meest succesvolle trialrijder aller tijden voor ons merk gaat uitkomen. We zijn ongelofelijk trots om samen te kunnen werken met Dougie, die nog steeds een van de meest invloedrijke trialrijders is.” aldus Jitsie-baas Jan Cardinaels. “Dougie zal niet alleen meewerken aan de verdere ontwikkeling van onze trialkledij, er komt ook nog een lijn met casual kledingstukken en motoronderdelen die Dougie’s logo zullen dragen” voegde  Cardinaels er nog aan toe.

Foto Credit: Goodwood