X

Wat is ARMA Energy SNX?

Met een opvallend zwart/geel logo en een legertje atleten in verschillende disciplines maakte ARMA Energy SNX een opvallend debuut tijdens de summer X Games. Van een geslaagde lancering gesproken; Matt Buyten (FMX step-up) en Chad Kagy (BMX Big Air) pakten goud en Gary Young (BMX Park) behaalde een bronzen medaille. ARMA reed zich deze zomer in de VS ook in de MX in de kijker met Jason Lawrence en Kyle Regal. Daarmee hebben we echter de hamvraag nog niet beantwoord!

ARMA is een revolutionaire, coole snack in een hersluitbare granaat-verpakking. Een volledige dosis ARMA Energy SNX levert evenveel energie als een energie-drank.  Het ARMA-gamma bestaat uit zes verschillende smaken, naargelang de smaak en samenstelling krijg je een lekkere combinatie van (pinda)noten, amandelen, caramel, koek, gedroogd fruit en chocolade. Verder bevatten de ARMA-Charges en ARMA-Bombs caffeïne, taurine en vitamine-B. Op het eerste zicht klinken de ingrediënten misschien een beetje vreemd, maar we kunnen alleen maar bevestigen dat het super lekker smaakt. En als we dan toch mogen kiezen gaan we voor de A-Charge met amandelnoten!

Wanneer verkrijgbaar in Europa?

Als het van ARMA’s boegbeeld Scott Sepkovic afhangt wordt ARMA Enrgy SNX een even grote hype als de energydrinks zelf. Daar valt één en ander voor te zeggen want deze explosieve snacks hebben hun smaak mee wat je niet van elke energiedrank kan zeggen en je kan de plastic capsules ook  opnieuw sluiten zodat je niet alles in één keer moet opeten. Bovendien heeft Sepkovic zijn kunnen als topmarketeer al bewezen want hij was één van de drijvende krachten achter het succes van Monster Energy! Op de vraag wanneer we ARMA Energy SNX ook in Nederland en België kunnen verwachten, antwoordde Sepkovic: “Wij zijn nu volop aan het bekijken hoe en wanneer we ARMA Energy SNX op de juiste manier kunnen lanceren en verkopen in Europa. We zijn amper enkele maanden bezig in de VS, maar aan de reacties van het publiek merken we dat mensen deze nieuwe manier van snacken wel lusten. En één ding is zeker: we komen ook naar Europa!”

Zoals steeds kan je op MXM rekenen om je ook hierover op de hoogte te houden. Check de ARMA-website voor meer informatie.

Credit foto’s: Supercross, ARMA