X

Alpha Motorhomes klaar om er in te vliegen!

Het Alpha Motorhomes X-Team is helemaal klaar voor seizoen 2011. Dit weekend werd de motor overhandigd aan Patrick Bellon door hoofdsponsor Alpha Motorhomes boegbeelden Marc Cootmans en Patrick Verbraecke.

Het AMX-Team verwelkomt dit jaar nieuwe gezichten met  Mike Van Ham, Dimitri Van De Sanden en Jessica Van De Velde, zij vullen de bewezen krachten Patrick Bellon en Michiel Breugelmans aan. Michiel zal uitkomen in de Jeugd 85cc BMB en het Open Nederlands Kampioenschap 85cc. Patrick Bellon zal met zijn Honda LS Motor van start gaan bij de Seniors Open BMB en het Veteranen WK! Jessica Van De Velde gaat met haar 250cc Honda van start bij Juniors MX-2 bmb, Open Nederlands Kampioenschap Dames, IMBA Dames en het WK voor Dames. Mike Van Ham doet mee bij de Nationalen BMB. Dimitri Van De Sanden zal met zijn Honda CRF250 uitkomen bij de Inters MX-2 van de BMB.

Training onder het toeziend oog van Marc Herremans!

Intussen zijn depiloten reeds half november gestart met de fysieke trainingen onder leiding van Tom Steels en Marc Herremans. De motortrainingen zijn vorige week gestart. Wegens de slechte weersomstandigheden (trainingsomlopen in België gesloten) wordt voorlopig noodgedwongen uitgeweken naar Duinkerke in Noord-Frankrijk. De eerste officiële BMB motorcross wedstrijd is voorzien op 13 februari in Lommel. Achter de schermen wordt ook hard gewerkt door het Alpha Motorhomes X-Team, men is volop bezig met een nieuwe website. Wij houden jullie op de hoogte wanneer de nieuwe website online gaat!

Credit foto’s: Gino Maes