X

Een rondje Motorsalon op de Heizel

Tot zondag 23 januari kan je nog naar het auto-en motorsalon op de Heizel in Brussel. Leuk voor wie op zoek is naar een nieuwe bus of camionette. Qua off-road motoren is er helaas veel minder te zien. Het is opvallend dat er zelfs weinig motorcross en enduromotoren zijn. Bij Kawasaki stond er bijvoorbeeld geen enkele machine met noppenband op de stand. Gelukkig zijn er uitzonderingen!

Bij Suzuki prijkte fier het volledige mx-gamma en de RM-Z 450 van vicewereldkampioen Clément Desalle kreeg een mooi plaatsje. Op de Hondastand kan je het nieuwe wapen van Ken De Dycker bewonderen. Yamaha doet ook een duit in het zakje met zowel cross, enduro als quads.  KTM pakt zoals steeds groots uit. Vorig jaar was de 350 SX-F de grote blikvanger nu zijn alle ogen gericht op de 350 EXC-F, die vanaf 2012 in de catalogus wordt opgenomen. Bij Husaberg wordt er niet gediscrimineerd want naast de 390 en 450 viertakten zie je er ook de 250 en 300cc tweetakten! Kortom al bij al toch wel een leuk rondje als je in Brussel langsgaat.

Je kan alle dagen van 10u tot 18u 30 terecht, en aanstaande vrijdag is het salon zelfs open tot 22u. Meer informatie op:  www.salonauto.be




Credit foto’s: Olivier Evrard