X

Exclusief: Wauters, Vandergugten en Van Loon naar Team Dirt Racing Supply!

Arnaud Wauters (portretfoto onder), in 2010 Belgisch Kampioen bij de Nationalen MX2, maakt per direct de overstap van het MX Dreamteam, naar Team Dirt Racing Supply. Wauters die in 2011 zijn debuut bij de Inters MX2 van de BMB maakt, krijgt Olivier Vandergugten en Tom Van Loon als teamgenoten. De drie rijders van het gloednieuwe team zullen op een KTM SX-F 250 van Motorshop Desmet uitkomen. De  comeback van Van Loon is enigzins verassend want eind 2009 leek het er nog op dat de Kempenaar de sport voorgoed vaarwel had gezegd. Het team wordt geleid door  Nicolas StampaertTeammanager Nicolas Stampaert over Arnaud Wauters en Olivier Vandergugten: “Arnaud is de laatste maanden erg goed aan het trainen en heeft hij dan ook zijn zinnen op de titel in het BK MX2 gezet. Olivier werd vorig jaar derde bij de Nationalen MX2 en mikt nu op een plaats bij de eerste vijf van de Inters MX2. Overigens rijdt Olivier nu zondag de Enduropale Le Touquet.”


De terugkeer van Tom Van Loon!

Team Dirt Racing Supply zal niet alleen in het BK MX2 uitkomen. “Het BK MX2 heeft prioriteit maar daarnaast zullen Arnaud en Olivier  enkele rondes van het EK MX2 rijden. Er staan ook enkele wedstrijden in het ONK MX2 op het programma. Verder zal het team ook de Internationale wedstrijden in Fox Hill en Roggenburg rijden” aldus nog Stampaert.
Over de rol van Tom Van Loon bij Team Dirt Racing Supply vertelt Stampaert het volgende: “Ik ben met Tom overeengekomen dat hij Arnaud en Olivier zal begeleiden. Na een jaar van gezondheidsproblemen zal Tom het eerst nog wat kalm aan doen. Dit jaar gaat hij zo’n 10 à 15 BMB-wedstrijden rijden, waaronder het hele BK MX2.” Klik op de onderstaande foto om het design van het Dirt Racing Supply Team groot te bekijken!

Naast zijn eigen bedrijf Dirt Racing Supply wist Stampaert een hele rist sponsors te overtuigen om mee in het team te stappen.  “Scratchi Design, Pascual Games, Motorshop Desmet KTM, Monster Energy, Fly Racing, Von Zipper, BO Motor Oil, Multi-Air , Racetech, Royal Hills Experience, Barta Racing, Samco Sport, Afam en Ferodo doen allemaal hun duit in het zakje. Dankzij hun steun hebben we het team op poten kunnen zetten” besluit Stampaert.

Foto Credits: Team Dirt Racing Supply