X

MX1 podium reacties

GP-winnaar: Evgeny Bobryshev, Honda World Motocross  (1-1)
“Ik ben eigenlijk gewoon sprakeloos! Op dit moment weet ik niet wat te zeggen of wat ik moet voelen. Toen ik op het podium stond werd ik bijna overmand door emoties. Ik ben er zeker van dat er wel wat Russische fans een traantje hebben gelaten! Ik voelde me heel goed hier, alle puzzelstukjes pasten perfect in elkaar. In de tweede manche bleef ik gelukkig recht toen in aanraking kwam met Cairoli. Deze race geeft me in ieder geval heel veel vertrouwen. Ik hou er aan om mijn heel team te bedanken, dit is het mooiste moment uit mijn carrière.”

Tweede: Tony Cairoli, Red Bull-Teka-KTM (2-2)
“Ik werk er hard aan om mijn rijstijl wat te veranderen. Ook in de eerste 15 à 20 minuten moet ik meer geconcentreerd zijn. Ik probeer om wat aggressiever te zijn. Dat gaat ook steeds beter en ik ben tevreden met mijn rijden. Evgeny heeft vandaag verdiend gewonnen, proficiat.”

Derde: Clément Desalle, Rockstar-Suzuki (5-3)
Het was opnieuw een heel zwaar weekend. Ik voelde me niet goed in de kwalificatie gisteren en het was heel zwaar doordat ik met verschillende blessures tegelijk moest rijden. Met één kwetsuur kan je jezelf nog uit de slag trekken nu is het heel moeilijk om me te amuseren op de motor. Ik ben niet tevreden met deze situatie, maar natuurlijk was het wel goed om op het podium te staan.”