X

Nieuwe MotorWereld nu in de winkel!

De nieuwe MotorWereld ligt vanaf vandaag in de rekken. Daarin vind je o.a. een uitgebreid interview met Jeremy Van Horebeek en amateurcrosser maar voltijds Superbike-topper Marco Melandri. Marc Dammen ging de 2012 Husaberg enduro’s aan de tand voelen tijdens een avontuurlijke voorstelling in Zweden.

MotorWereld testte ook de verbluffende MV Agusta F4 RR Corsacorta, vergeleek de Benelli 1130 TnT Century Racer en de MV Agusta Brutale 1090RR en trok in het spoor van Steven Casaer en BMW Motorrad France naar Suzuka waar het Belgische team geschiedenis schreef in de 8 uur. Verder ruime aandacht voor het einde van Yamaha’s fabrieksteam in de Superbike, wat 2012 brengt in de MotoGP, het legendarische Goodwood met zijn Festival of Speed en de Goodwood revival, een exclusieve test van de Motus MST-R en een reportage over Airbags in racepakken. MotorWereld wist ook MXoN bondscoach Joël Smets en FMX-boegbeeld Jimmy Verburgh te strikken voor exclusieve columns.

Alsof dat nog niet genoeg zijn ook alle gebruikelijke vaste rubrieken op post zoals het razend interessante Techniek voor dummies,  de sportieve actualiteit, de prijzen van alle nieuwe modellen, een Page 7 babe om in te bijten, een Rode Oortjes strip, enzovoort. Kortom; aanbevolen lectuur doorspekt met schitterende foto’s en nuttige informatie!