X

VMBB en BMB zoeken nieuwe vrijwilligers

De Nationale motorsportbond BMB ontsnapt vaak niet aan de kritiek van buitenstaanders. Nu eind dit jaar het mandaat van de huidige BMB-bestuursleden en officials vervangt kunnen zij die zich geroepen voelen om het beter te doen zich kandidaat stellen. Hoe dan ook, de Belgische Motorsport kan best wat nieuw bloed gebruiken.

De BMB staat in België in voor de organisatie van de Belgische kampioenschappen in de  Motorcross, Supermoto, Trial, Enduro en Speedway. Daarnaast zijn er ook nog commissies die zich oa met motortoerisme en verkeersveiligheid bezig houden.

Begin volgend jaar vervallen alle huidige mandaten binnen de VMBB- en BMB-commissies en colleges. Nieuwe kandidaten zijn meer dan welkom enkunnen een aanvraag indienen om voorgedragente worden als stagiair. De kandidaten voorafgevaardigde en stagiair moeten lid zijn van deVMBB via één van de Vlaamse clubs.Met het oog op de tijdige verdeling van de takenop de wedstrijden en de organisatie van een vormingssessie, heeft de raad van Bestuur van de BMB beslist de commissies en colleges reeds begin december 2011 samen te stellen.

De statutaire benoeming van de commissie- en collegeleden zal gebeuren onmiddellijk na de

Algemene Vergadering BMB In de loop van de maand maart 2012. Geïnteresseerden dienen zich, vóór 15 oktober 2011, schriftelijk kandidaat stellen bij hetsecretariaat met vermelding van naam, adres, club (eventueel) en functie(s) (e-mail : vmbb@skynet.be

Op http://www.vmbb.be vindt u ook een downloadbaar document om uw kandidatuur te stellen.