X

Dash for cash in Openingscross Lommel: 10.700 euro!

Na twee jaar op rij de openingswedstrijd van het Belgische motorcrossjaar te hebben georganiseerd, gooit BeTeMo het met de derde editie over een andere boeg. Op zondag 12 februari 2012 wordt op de Heeserbergen gestreden voor de “DASH FOR CASH – DT1 TROPHY”.

Het betreft een Euro Internationale wedstrijd. Er kan worden deelgenomen door elk piloot in bezit van een door de UEM erkende vergunning. BeTeMo hanteert het BMB prijzenbarema Elite. Boven op de gewone prijzenpot valt er 10.700 € extra te verdienen in de “DASH FOR CASH – DT1 TROPHY”.

De “DASH FOR CASH – DT1 TROPHY” wordt afzonderlijk betwist voor de Inters MX1 – MX3 EN voor de Inters MX2 Inters.De voorwaarde om in aanmerking te komen is dat u uiterlijk op 12 januari 2012 om 24.00 uur (poststempel of datum aankomst e-mail geldt als bewijs) ingeschreven dient te zijn (zowel voor Belgische als internationale deelnemers) Klik hier voor het deelnemingsformulier. Het volledige reglement kan u hier nalezen

In de klasse MX1-MX3 gaat de winnaar naar huis met 2.500 € extra. In totaal zijn er 10 dikke geldprijzen voorzien. De winnaar van de klasse MX2-klase is goed voor 1.000 € extra. Hier zijn zes prijzen voorzien. De extra prijzenpot bedraagt in totaal 10.700 €!

Waarom deze nieuwe richting? De afgelopen jaren heeft BeTeMo alles in het werk gesteld om de grote namen aan de start te krijgen. Daar zijn we, door  omstandigheden, niet altijd in geslaagd. Met de nieuwe formule bieden wij de piloten die er echt voor gaan de kans om met een pak poen naar huis keren.

BeTeMo zal in Lommel zijn beste beentje voor zetten. Wij kozen voor topcatering (Señor Snacks) en voor een degelijke geluidsinstallatie (Foolen) voor de speakers Fred De Cock en Léon Van Gestel. In de feesttent is er  animatie voorzien. U zal er zich lekker kunnen opwarmen want er zijn warme dranken en “iets sterkers” voorzien. In geval van slecht weer is er weer de overdekte tribune. Kortom, u wordt er als kijker in de watten gelegd.

Het woord is nu aan de piloten. Vaak gaat het om wat kruimels maar op de Heeserbergen valt er poen, keiharde poen, te pakken op 12 februari 2012.