X

KTM brengt Cairoli & Roczen replica’s uit

ayKTM viert het voortreffelijke motorcross-seizoen van 2011 met de presentatie van de officiële “Ready to Race” modellen van de motorfietsen waarmee Tony Cairoli en Ken Roczen WK-titels hebben behaald. Per stuk komen er slechts 500 modellen van deze limited-edition fabrieksversies van de 250 en 350 SX-F aan de start, net op tijd voor de kerst.

Prestaties die bijna gelijk zijn aan die van een 450, gecombineerd met de behendigheid van een 250 – de winnende formule van de 350 voor succes in het MX1-wereldkampioenschap. Nu verkrijgbaar als een limited-editon replica in de showrooms van officiële KTM-dealers. Antonio Cairoli’s tweede seizoen bij KTM, waarin hij opnieuw het MX1-wereldkampioenschap op zijn naam zette, heeft geleid tot de ontwikkeling van de KTM 350 SX-F, de tweede opeenvolgende replicamotorfiets ter ere van de superbe rijvaardigheden van de 26-jarige Italiaan. In zijn twee seizoenen op de revolutionaire bike won deze uitzonderlijke rijder maar liefst 23 races. De replica van deze wereld kampioensmachine is niet alleen een logisch gevolg voor het merk dat altijd “Ready to Race” is, maar ook een blijk van waardering voor de MX1-kampioen.

KTM geeft je de kans om in de laarzen van Ken Roczen te stappen met de Roczen replica SX-F 250.

Dit geldt ook voor de regerende MX2-wereldkampioen. KTM-rookie Ken Roczen leverde een ongelooflijke prestatie waarmee hij zijn oude rivalen achter zich liet en de ervaring van KTM in eerdere seizoenen evenaarde. Dankzij 19 overwinningen op de KTM 250 SX-F verzekerde de 17-jarige ster uit het Duitse Mattstedt zich van zijn eerste WK-titel. Vier opeenvolgende WK-rijdertitels voor KTM (Tyla Rattray 2008, Marvin Musquin 2009 en 2010 en Ken Roczen 2011) onderstrepen dat er geen betere motorfiets is dan de 250-cc bike die in Oostenrijk wordt gemaakt. Net zoals bij de Cairoli-replica kunnen slechts 500 fans en klanten profiteren van deze getrouwe replica van de fabrieksmachine van 2011. Beide modellen, die nog meer dan de andere KTM-machines staan voor de echte “Ready to Race” spirit van het merk, zijn per direct leverbaar!

 

In detail:  KTM 250 SX-F en KTM 350 SX-F Factory Edition

– Exclusieve Red Bull Factory-graphics van beide
wereldkampioenen
– Akrapovic Factory titanium uitlaatbocht en einddemper
– Motor 250 SX-F met performance kit
– Machinaal gefreesde koppelingkap
– Oranje centraal buisframe van 25CrMo4-staal
– Motorbescherming van extra sterk aluminium
– Zwarte EXCEL-wielen voor en achter
– Voorrem met schijfbescherming
– Fabriekskroonplaat, oranje geanodiseerd
– Zwart Renthal-stuur 827 en Renthal soft grips
– KTM-design handbeschermers
– Factory-startsysteem
– Uurteller
– SXS-zadel
– Stickers individueel genummerd van 1 tot en met 500

Meer informatie bij jouw KTM dealer!