X

Steun de Michelle Warneke charity!!!

Fotograaf, videomaker en mxmag amigo Mike Van Cleven en zijn vriendin Michelle Warneke kregen werden vorige zomer met een zeer dramatische gebeurtenis geconfronteerd. Michelle, een veelbelovend model en styliste, kwam bij schilderwerken thuis erg ongelukkig ten val. Ze kwam op haar hoofd terecht, zweefde wekenlang tussen leven en dood, bracht vijf maanden in het ziekenhuis door en onderging sindsdien zeven operaties.

Om haar levenskwaliteit te verbeteren heeft Michelle nu heel erg dringend een prothese nodig om het stuk schedel dat ze kwijt is te vervangen. Doordat ze geen schedel heeft aan de linkerkant van haar hoofd ondervindt ze enorme neurologische problemen ondermeer met haar spraak. Een groot deel van de operaties die Michelle onderging wordt terugbetaald, maar de medische kosten blijf enorm. Voor de aanschaf van de prothese, die 10.000 euro kost is er echter geen tussenkomst. Deze schedelprothese en de operatie zijn levensnoodzakelijk om te kunnen herstellen. Daarom hebben Mike, de familie en vrienden van Michelle een Charity fonds opgericht:

Op 19 mei zal in t Bau-Huis in Sint-Niklaas een avond ten voordele van het Michelle Warneke Fund worden georganiseerd. Op deze avond kan je spaghetti eten, er zijn optredens, een dance battle en een tombola

– Mensen en bedrijven uit de mode- en sportwereld zijn inmiddels ter hulp geschoten om te helpen met donaties voor de online veiling. Zo schonk One Europe een 2012 race shirt van Honda factory rider Rui Goncalves waarop je hier, weliswaar exclusief zonder de knappe juffrouw, kan bieden http://cgi.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320893556463 Ook mxmag zal deze veiling steunen, maar daarover later meer!

– Wie van kunst houdt moet zeker de prachtige schilderijen van Nicky Myny eens gaan bekijken. Ook daar kan je op bieden ten voordele van het Michelle Warneke fund.

– Meer informatie over het hoe en waarom van Michelle’s ongeluk en wat er in de maanden nadien is gebeurd, werd hier door haar mama Martine neergepend.

Foto’s: Mikevancleven.com