X

Ijzersterke editie MX Kester in de maak!

Na 2015 zal definitief het doek vallen over een traditie van decennia motorcross in Kester. Maar er zijn nog véél meer redenen voor motorsportliefhebbers om op 23 en 24 juni massaal af te zakken naar Kester-Gooik! Vlaanderens mooiste natuurlijke motorcrossomloop en het organiserende AMC De Toekomst-Dworp maken zich in ieder geval op voor een fantastische editie. Behalve de derde ronde van de Radson Trophy BK Motorcross kan je er ook de absolute wereldtop in de zijspan en de beste Belgische quadrijders aan het werk zien.

In Kester hebben ze al sinds jaar en dag een reputatie wat betreft straffe organisaties. Die lijn wordt ook dit jaar doorgetrokken. Behalve BK-leider Ken De Dycker (Red Bull-KTM), komen ook de Honda en Suzuki fabrieksrijders Rui Gonçalves en Tanel Leok, het KTM trio Jeffrey Herlings, Jeremy Van Horebeek en Davide Guarneri én niemand minder dan Josh Coppins in actie! Verder staan ook alle subtoppers aan de start: de Nederlandse MX1 kampioen Herjan Brakke, Yentel Martens, Marvin Van Daele, Manuel Priem, Julien Lieber, Jurgen Van Nooten enz..

Josh Coppins keert dit jaar terug naar de Kesterheide!

De sympathieke Nieuw-Zeelander is tegenwoordig in Australië actief maar houdt zoveel van de Kesterheide dat hij voor deze gelegenheid toch nog eens in zijn tweede thuisland wil komen knallen. Coppins zal trouwens herkenbaar (snel) voor de dag komen. Down under strijdt de Yamaha-veteraan immers voor de MX1 titel! Naast de GP toppers zullen uiteraard ook alle nationale toppers en de jonge wolven van de Monster Energy MX2 Trophy het beste van zichzelf geven. Omcirkel daarom nu meteen die zondag de 24ste in uw agenda! Voor de inkom van 25 euro hoef je het zeker niet te laten. En wie snel is kan nog snel besparen met de tickets in voorverkoop!
Meer informatie op: www.amcdworp.be