X

Musquin en Roczen verlengen contract met KTM !!!

MURRIETA, Californië-KTM Motorsports is blij te kunnen meedelen dat de voormalige  ex-wereldkampioenen MX2 Marvin Musquin en Ken Roczen een nieuw tweejarig contract hebben ondertekend met het Red Bull/KTM Factory Racing Team.

Red Bull/KTM Team Manager Roger DeCoster : We hebben gezien dat Marvin en Ken succes hebben zowel in de Supercross Lites en de 250 motocross klasse. Ook hebben we gezien dat onze beide rijders een enorme vooruitgang hebben geboekt in het afgelopen jaar. Het team is dan ook zeer enthousiast om te blijven verder werken met beide rijders. We zijn er van overtuigd dat Marvin en Ken met onze steun een groot aandeel zullen hebben van het succes in de komende twee jaar. Het doel is om in de kampioenschappen van zowel SX Lites en 250 MX series voor de US titel te gaan met beide rijders.

Marvin Musquin : Ik ben zeer blij om mijn contract te kunnen verlengen met het KTM team. Het is mijn thuis geweest voor de afgelopen vier jaar en ik ben heel blij dat ik mijn doelen heb kunnen bereiken met KTM. Het team staat altijd achter mij en ben heel enthousiast voor wat nog moet komen.

Ken Roczen : Iedereen bij KTM heeft mij met open armen ontvangen, eerst in Oostenrijk op de fabriek en dan toen ik de stap naar de VS maakte. Ik ben erg trots om te zeggen dat ik de komende twee jaar bij het KTM team blijf. Ik werk met de beste mensen in het beste team en ik voel dat ik de beste motor heb. Ik kan gewoon niet wachten om de twee laatste wedstrijden van het 2012 seizoen af te werken en vervolgens dan terug te keren voor de 2013 Supercross series.

Foto : KTM

Tekst : @Kris…