X

Een indoorbaan in België?

Olivier Vandergugten is een gepassioneerd motocrosser en zeker geen onbekende in de wereld van de motocross. Met dat hart bonkend voor motocross nam de jongeman dan ook deel aan het Waalse TV format “Starter”. Dit format bestaat erin dat jonge ondernemers met een goed plan/project moeten komen opzetten. Olivier zijn project is het opstarten van een indoor motorcross park en dat in België, een idee dat wel op bijval kon rekenen bij de jury.

Uit meer dan 400 inzendingen wist het “Indoorbaan” idee de finale 60 te halen. Maar nu is uw stem nodig om dit project te helpen winnen. Een overwinning zou enorm handig zijn omdat de overwinnaar naar zijn droom begeleid wordt en zo zou een indoorbaan wel een heel realistische droom kunnen worden. Hieronder vindt u nog een tekst van “Oli #155” zelf.

Hallo aan alle piloten,

Ik heb deelgenomen aan de tv show Starter op de RTBF. Het principe van het programma is: het ondersteunen van jonge kandidaten in de ontwikkeling van hun project om hun zaak te creëren

Mijn project is de creatie van een indoor motorcross circuit in België. Ik slaagde erin om de kwalificatie fase door te geraken, en mijn project is een van de 60 finalisten uit 400 kandidaten. Vandaag, is het aan jou om te stemmen! Geeft me de kans om deel te nemen aan de eerste StarterTv show! Aan alle piloten die een nieuw indoor mx gebied willen, zodat u altijd kunt trainen in de winter, ondersteunen me 🙂

Stemmen, kan hier (Jullie moeten voor drie kandidaten stemmen.) (Ik ben de kandidaat nr 231, en we kunnen tot 14 december stemmen)
Ik dank u allen voor uw steun,

Oli #155

Naast Olivier Vandergugten neemt ook nog Loïc Herpoel mee en deze jongeman zijn project is een outdoor motocross baan. U kan dus een hele top 2 uit motocross projecten stemmen!