X

Herlings geen talent v/h jaar – Update Video

Gisteren, Dinsdag werden in Nederland de jaarlijkse sportprijzen uitgedeeld. Het was uitkijken naar een mogelijke award voor MX2 Wereldkampioen Jeffrey Herlings die op een nominatie kon rekenen in de categorie “Talent van het Jaar”.  De Brabander kreeg in die categorie tegenstand van meerkamper Tim Dekker en BMX-ster Laura Smulders. Maar helaas voor The Bullet was er slecht nieuws want Laura Smulders, bronzen medaille winnares op de Olympische Spelen van Londen, kreeg de voorkeur en zo pakt Jeffrey Herlings voor het tweede jaar op een rij naast de “Young Talent Award”.

Dat de jonge man uit Elsendorp er enorm door baalde bleek uit de twee tweets die hij, nog tijdens het gala, de wereld in stuurde.

Maar alle hoop is nog niet verloren want Jeffrey Herlings wereldtitel is wel in de running voor “Sportmoment van het jaar 2012” en dit word bepaald door internetstemming! Dus klik snel op deze link en zorg er mee met ons voor dat de NOS en het NOC-NSF merken dat motocross wel degelijk een award’je waard is!