X

Teamvoorstelling : Wilvo Nestaan JM Racing Team

Afgelopen donderdag waren we te gast in Zandhoven bij de voorstelling van het Wilvo Nestaan JM Racing Team van oud-wereldkampioen Jacky Martens. Het team komt in 2013 met een viertal rijders aan de start. Jake Nicholls, Romain Febvre, Pauls Jonass en Stephanie Stoutjesdijk zullen dus in de kleuren van het Wilvo Nestaan JM Racing Team gaan rijden in diverse klassen.

Het hoofddoel is natuurlijk de MX2 waar de Engelsman Jake Nicholls en de Fransman Romain Febvre aan de bak komen. Jake Nicholls eindigde vorig seizoen knap op de vierde plaats. Voor dit seizoen krijgt Jake fabrieksondersteuning van KTM en word er zeker een top drie plaats verwacht in de eindstand van het WK. Van het jeugdige talent Romain Febvre verwacht men dit jaar een doorbraak en hoop men ook stilletjes op een top vijf plaats.

In het EK 125cc zet het team Pauls Jonass in. De uit Letland afkomstige rijder, eindigde vorig seizoen op een vijfde plaats in het EK 125cc. En pakte ook nog eens een derde plaats op het Junior Wereldkampioenschap 125cc. Ook hier verwacht het team om met Pauls Jonass een top drie plaats te behalen.

Voor het eerst in het bestaan van het team van Jacky Martens krijgen we ook vrouwelijke piloot bij het team. De amper 15-jarige Stephanie Stoutjesdijk zal in het WMX wereldkampioenschap aantreden. Stephanie pakte vorig seizoen haar eerste WK-punten in Valkenswaard en sloot het seizoen af op een 21é plaats.

Het Wilvo Nestaan JM Racing Team dat onderleiding staat van Jacky Martens is al vele jaren een vaste waarde in de paddock. Het ganse team is dan ook wel goed op elkaar in gespeeld en de verwachtingen binnen het team zijn dan wel er hoog. De piloten en de middelen zijn er zeker binnen dit goed georganiseerd team, waarom niet zou ik zeggen…

Belangrijke sponsors van het team:
KTM, Wilvo, Nestaan, Jumbo, Lemmens, forKrent, Red Bull, Sunorama, Denicol, Shot, Nimetal, Suomy, Sidi, Goldentyre, Reisbureau De Wilg, De Engel, Wetering MX Team

Foto : CDS
Tekst : @Kris…