Musquin en Villopoto pakken winst in Mount Morris

Ryan Villopoto en Marvin Musquin hebben de vierde ronde van de Lucas Oils AMA Motocross Championship gewonnen. Op de High Point Raceway in Mount Morris kregen we terug een heel dominante Ryan Villopoto te zien. Met veel gemak reed Villopoto naar een dubbele reekszege en verstevigd hiermee ook zijn leidersplaats. In de 250 klasse waren het de KTM boys die domineerde en pakte Marvin Musquin zijn tweede zege op rij.

450
Na zijn nederlaag van vorig weekend zette Ryan Villopoto de puntjes weer maar eens op de i.
In de eerste reeks zat Villopoto al meteen aan de leiding en won met zestien seconden voorsprong op Ryan Dungey. In de tweede reeks startte Villopoto als vierde en kwam in ronde zeven pas aan de leiding. Maar eens aan de leiding bouwde hij weer een mooie voorsprong uit van negen seconden op tweede man Ryan Dungey. Wie ook een mooie race reed was ex-wereldkampioen Tyla Rattray. Met twee vierde plaatsen in de reeksen pakte Rattray de derde podiumplaats en tevens zijn eerste bij de 450 mannen.