X

Team Belgium is er klaar voor !

We gaan opnieuw voor de overwinning ! Dit mogen we besluiten na de voorstelling van het Belgische team tijdens de GP van Lierop. Na de pijnlijke nederlaag vorig jaar in Lommel is de honger naar een overwinning groter dan ooit bij het Belgische team.

Team Manager Joël Smets : ‘Het was een moeilijke beslissing omdat ook Kevin in heel goeie doen is. Maar uiteindelijk heb ik mij laten bijstaan met de raad van Stefan Everts en Marnicq Bervoets, zodat ik zelf geen beslissing moest nemen die emotioneel beinvloed zou kunnen zijn. We hebben met Ken, Jeremy en Clement opnieuw een heel sterk team aan de start staan, en de overwinning is mogelijk. ‘

Jeremy van Horebeek : ‘ Het is altijd leuk om de naties te mogen rijden voor uw land. Het enige waar ik een beetje bang voor heb is terugkeren naar de MX2 motor. Ik ben nu gewoon geraakt aan de MX1 motor en had eerlijk gezegd liever op mijn vertrouwde motor gereden. Maar de omloop ligt mij wel en deze week begin ik met de trainingen op de MX2 motor. Ik vermoed wel dat ik de motor de ganse tijde ‘wide open’ zal trekken !

Ken de Dycker: ‘ Teutschenthal ligt mij wel… Ik won daar beide manches in 2011. De start is er heel belangrijk want na een tijdje komt de omloop er heel zwaar bij te liggen. De MXON is altijd een super wedstrijd en ik hoop dat we met het Belgische team de overwinning kunnen pakken.

Clement Desalle: ‘Voor het Belgische team rijden op de MXON is telkens super. We hebben al enkele jaren niet meer gewonnen en ik denk dat we dit jaar opnieuw een goeie kans hebben. De omloop is heel technisch en moeilijk om te passeren, dus ik denk dat we daar wel een voordeel hebben op de Amerikanen.