X

VIDEO: Joël Smets legt uit hoe de Connectivity Unit Offroad werkt

Alle KTM SX-F- en XC-F-motoren uit 2023 en 2024 kan je uitrusten met de Connectivity Unit Offroad (CUO). De apparatuur is erg eenvoudig te plaatsen, technische kennis is niet nodig. 

De CUO was een van de belangrijkste kenmerken van de 2024 Factory Edition en stond aan de basis van de motoren waarmee in 2024 werd geracet in de AMA Supercross en Motocross. Dankzij de eenvoudig te installeren, zeer duurzame hardware en de opties via de gratis KTMConnect App, is de CUO de deur naar rijden op een hoger niveau.

De voordelen zijn drieledig: simplistisch motormanagement en afstelling van de vering en volledige analyse via het RIDER-gedeelte van de KTMConnect App. De CUO is een tweedelig systeem dat is gemonteerd tussen de rechter vorkpoot en de GPS-component op het vernieuwde voorspatbord. Racers en gebruikers kunnen nu een reeks draadloze connectiviteitsfuncties activeren om hun KTM volledig aan te passen aan verschillende circuitomstandigheden en om hun eigen inspanningen op het circuit te ontleden en te verbeteren.

In de video legt vijfvoudig wereldkampioen Joël Smets uit hoe het werkt.