X

Check de weekaanbiedingen van 24MX!

Van 24mx.be mag je een ongezien aanbod, ijzersterke service en superscherpe prijzen verwachten! Ook deze week hebben ze bij 24MX enkele knallers van formaat verzameld. Zo zijn er deze zwarte botten van Forma voor nog geen 100 euro!! Forma is in Europa het snelst groeiende laarzenmerk voor MX en enduro. En deze laarzen laten zien waarom: een ongelofelijke kwaliteit tegen een erg lage prijs.
De stijl en kwaliteit van Fox behoeft geen introductie. Waarom dus twijfelen? Deze mooie Enterpize Limited Edition A1 360 combinatie ziet er superstrak uit en dat voor amper 159,95 euro!

Eigenlijk kan je niet zonder… En wie de legendarisch sterke en handige 3m op 3m 24MX easy-up al heeft, kan het alleen maar bevestigen. Niemand is zo gek om deze kwaliteit voor zo weinig geld aan te bieden!!! Voor 149 euro haal je de topper onder de paddocktenten binnen, inclusief zijwanden. En uiteraard ook prima inzetbaar voor tuin-en buurtfeesten, klusjes of tijdelijke opslag.

Wat je ook zoekt; een band voor harde ondergrond, zand, motorcross of enduro… 24MX.be heeft precies wat je zoekt! Bekijk hier het brede gamma van kwaliteitsrubber met  reeds een duurzame Dunlop Geomax MX51 bandenset vanaf 70,95 euro!

En natuurlijk is er ook altijd de permanente koopjeshoek van 24MX… Met kortingen tot maar liefst 70% Kijk dus regelmatig onder Outlet en verras jezelf of jouw lief ; o )