X

RES Axel klaar voor 2- & 3-uurs cross!

Zaterdag 12 oktober zal weer de jaarlijkse RES 2 uurs voor de 65cc en 85 cc en 3 uurs cross (overigen) worden verreden.

Er wordt zowel in de 2 uurs als in de 3 uurs, gereden in teams van 2 tot 3 personen die in deze tijd zoveel mogelijk ronden dienen te rijden. De “le mans” start alleen al zorgt voor een leuk spektakel voor het publiek, die vanaf de springtafel een goed zicht heeft op pits, wisselplaats en het circuit. Wedstrijdspeaker Leon van Gestel zal o.a. vanuit een hoogwerker het publiek informeren over het wedstrijdverloop. Nog een stukje “service” aan het aanwezige publiek; er zullen zowel in de pits als op de tafel monitoren staan, waarop de teams met hun tijden op de voet gevolgd kunnen worden.

De 3 uurs zit met het maximum van 40 teams vol, dat beloofd dus volop spanning en sensatie.
We hebben een reserve lijst, dus moesten er teams zijn die opgegeven zijn en om wat voor reden dan ook niet kunnen deelnemen, graag doorgeven via verher@zeelandnet.nl , zodat de reserveteams kunnen worden ingezet.

Voor de 2 uurs is nog plaats voor teams, dus: jongelui 65cc en 85 cc kom op en geef je nu op. De inschrijving van de 2 uurs is iets achtergebleven en we zullen hier met ongeveer 10 teams van start gaan. Hier wordt het meeste geld gezet op het Vepix team met Youri van ‘t Ende, Jago Geerts en de net herstelde Bo de Clercq. Ook Timo Dhanis, Avo Tack en Stan Brons zullen er alles aan doen om op de hoogste trede van het podium te komen. Op het laatste moment nog ingeschreven, zeker een team waar rekening mee gehouden moet worden: “de 3 musketiers” met Aron van de Veer, Simon Bezuijen en Bart Klijn.

Met de 3 uurs ook dit jaar bij de inschrijvingen klinkende namen die zeker en vast voor spanning en sensatie zullen zorgen. Bij de”amateur” teams durven we geen namen te noemen als kanshebber, want als de deelnemers worden bekeken zijn hier zeker 10 kanshebbers voor het podium. Op papier zijn er enkele toppers bij de licentie houders, maar vele factoren kunnen roet in het eten gooien. Wat te denken van AMC Evergem team 3 met Jeffrey Dewulf/ Maarten Goovaert/ en ??. Het  AMX team van Jonas en Kristof Salaets met Michael Bruyninckx is ook zeker een goede kanshebber. Pfeill team, met GP winnaar 2012, Kevin Wouts en Glenn Lambaerts, aangevuld met de jonge Yannick Heylen, is één van de topteams, maar vele outsiders liggen op de loer om toe te slaan. Het zal weer een spanning van jewelste worden.

Gratis toegang voor het publiek !!

Klik hier voor de inschrijflijst RES 3 uurs (wijzigingen voorbehouden)

Klik hier voor de inschrijflijst RES 2 uurs (wijzigingen voorbehouden)