X

Waarom we allen naar LFTW moeten!

Wij bij MxMag kijken eigenlijk al vanaf de aankondiging uit naar de première. Vanaf de trailer op de schermen kwam in het ijskoude Valkenswaard kijken we uit naar de dag dat ie zou komen en nu is hij eindelijk hier… Ja het lijkt wel een stuk uit het Nederlandse koningslied, maar we menen het echt serieus.

Dinsdag zitten wij alvast in Lommelwood, in de bios onszelf te vergapen aan de film die Nick Janssens en Jean Paul Maas hebben geproduceerd.

We doen dit ten eerste omdat de beelden die op het net rondgaan ons lekker warm hebben gemaakt en ten tweede verdient een project als dit zuurstof! Zuurstof dat enkel door de fans kan worden gegeven door massaal te gaan kijken.

Daarnaast brengt ‘Living for the Weekend’ eens een ander verhaal een andere kijk op de door ons toch al gekende motocrosswereld en krijgen we andere interviews en verhalen. Andere verhalen dan de normale en vaak slappe “na de race praat”.

Ook kunnen we uitkijken naar het feit dat Nick op de eerste rij zat bij de tweede wereldtitel van Jeffrey Herlings, de eerste Grand Prix overwinning van Glenn Coldenhoff en de eerste MXON overwinning voor België in negen, jawel NEGEN jaar!

Als dit allemaal niet genoeg is om te gaan kijken naar een bioscoop film over MOTOCROSS, dan weten we het ook niet meer! Bestel dus snel je kaarten!