X

Oefen je starts met het Risk racing starthek

Is het gemakkelijk om een perfecte start te maken? … Nee, maar toch worden de meeste races al bij de start beslist. Het perfectioneren van uw starttechniek is de sleutel voor een goede race! De meesten hebben geen mogelijkheid om de start regelmatig te trainen, maar nu kun jij je reactietijd verbeteren en te leren goed uit de startblokken te komen.

GET THE HOLESHOT! Risk Racing’s “Holeshot” starthek is een willekeurig tijdgestuurde, elektronisch en draadloos starthek. Dit innovatieve product geeft jou als rijder de mogelijkheid om zelfstandig je start te oefenen. Wanneer u op de knop drukt van de draadloze afstandsbediening, die op de barpad wordt gemonteerd, activeert een computergestuurde tijdsequentie die het hek willekeurig laat vallen. Let op de LED-diode, wanneer deze begint te knipperen is het “klaar voor de start”. Het is gemakkelijk om het starthek gereed te maken voor nog een start, voorbij rijden en op het voorste gedeelte de voet zetten, dan komt het hek vanzelf omhoog en wordt vastgezet.

Het hek weegt iets meer dan 6 kg, dus gemakkelijk om mee te nemen. Train de start waar je wil, wanneer je wil zonder extra hulp! Wil je hulp, dan kan er gebruik gemaakt worden van de extra afstandsbediening waar je trainer het hek mee kan besturen. Wanneer deze aangekoppeld is valt het hek direct wanneer er op de knop gedrukt wordt. Meerdere hekken kunnen elektronisch aan elkaar gekoppeld worden voor starttrainingen met meerderen (tot max. 4 stuks). De starthekken vallen dan gelijktijdig op een willekeurige tijd.

Het hek verbruikt 8st AA batterijen (niet meegeleverd) en wordt geleverd met een hekje, een afstandsbediening, een barpadbevesting + knop, koppelingsveren en 4 zware grondankers.

Je kan dit hek bestellen bij 24mx.be voor slechts 284,95€ ! Klik hier om naar de website te gaan en ontdek ook een video over het gebruik van deze handige tool !