Guyon en Benistant hebben geen breuken maar startverbod

Guyon en Benistant hebben geen breuken maar startverbod
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Gisteren tijdens de tijdtraining voor de Monster Energy MXGP van Frankrijk gingen Tomy Guyon en Thibault Benistant onafhankelijk van elkaar onderuit. Op de grote afdaling ging het mis met Guyon (foto) en terwijl hij geholpen werd ging het mis met de Yamaha-rijder die ook hard onderuit ging. De sessie werd stilgelegd om de rijders te kunnen verzorgen waarna ze naar het ziekenhuis werden vervoerd voor onderzoek. Beide rijders hebben geen breuken opgelopen maar door hun hersenschudding hebben ze een startverbod gekregen van de FIM. Momenteel bezet Benistant de vierde plaats in de tussenstand van de MX2.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: 737 Performance/MXJuly

LEES MEER  Dean Gregoire maakt rentree met een dagzege

Uw reacties

Ook te lezen