X

Foto: Finale VLM Reet

Afgelopen weekend stond er de finale van het VLM kampioenschap op het programma. Op één van de mooiste circuits van de VLM kalender (Reet) stonden enkele van de beste amateurs van België aan de start. Bij de Inters MX1/MX3 klasse wist David Cools het regelmatigste te presteren en kon met een tweede en eerste plaats overtuigend de dagzege nemen voor Wouter Van Massenhoven en ex wereldkampioen Sven Breugelmans.

Mike Vanderstraeten was na de vorige proef al kampioen, Wouter Van Massenhoven is nu zeker van zijn vice titel en David Cools mag als derde het seizoens podium op.

Bij de MX2 was het Jonathan Banken die zijn MX2 titel nog wat extra glans gaf door beide manches eerste te finishen. Frederik Daenen en Jens Hendrickx mochten mee op het podium. Zoals al reeds verklapt is Jonathan Banken de beste VLM MX2 Inter, Sven Scheynen en Yannick Hannes werden twee en drie in de seizoensklassering.

Om het feestje helemaal compleet te maken hebben wij enkele hele leuke foto’s voor jullie gemaakt door BrentMXPics (vergeet ook zeker niet zijn facebook pagina een like te geven)