X

Maandagavond, Belgische première van Tony Cairoli the Movie in Hasselt

Op maandagavond 3 november vind de Belgische première van Tony Cairoli the Movie plaats bij Kinepolis Hasselt. Klik hier voor kaarten.

Na de Nederlandse première in Eindhoven afgelopen maandag is Tony er nu ook in Hasselt weer bij om al zijn fans te begroeten. De vooraanstaande bioscoopgroep Kinepolis is erg enthousiast om de film in heel België te vertonen. Het megacomplex in Hasselt (straat: Via Media) opent om 20.45 haar deuren voor de film over de 8-voudig wereldkampioen.

Vooraf is er bij Club Versuz om 19.00uur een buffet voor nu al meer dan 300 gasten voorzien. (Straat: Gouverneur Verwilgensingel 70,te Hasselt). Dit buffet is uitverkocht. Na de film is er bij Versuz een After Party vanaf 22.15uur, met o.a. DJ Mac Nelis & DJ Stefan Everts! Alle bioscoopgasten zijn daar na de film welkom op vertoon van hun bioscoopticket en mogen een welkomstdrankje en goodiebag verwachten.

Voor de gasten uit Lommel is er een bus voorzien door de firma StafCars. Mail naar pr@tc222themovie.com om mee te rijden.