Fotogalerij VLM Paastrofee te Meeuwen.

Fotogalerij VLM Paastrofee te Meeuwen.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit jaar was de paastrofee van de VLM te gast in Meeuwen. Op een circuit vol lange sporen en zware knippen was het vechten voor iedere meter en dit over twee dagen. Wie dat het beste deed in de Inters MX1 klasse was Cedric Grobben, hij wist op zowel pasen als paasmaandag beide manches te winnen. Op die manier is hij de overduidelijke VLM paastrofee winnaar met 4 op 4. Kenny Janssens wist met twee tweede plaatsen, een vierde en een vijfde plaats zichzelf als tweede te nestelen. Als derde mocht Roel Geurts op het podium.

In de MX2 leek Jonathan Banken op dezelfde weg als Grobben, maar Banken besloot ‘s maandags niet meer mee te rijden. Ook Yannick Heylen die op zondag tweede was zagen we op maandag niet meer in actie. Hierdoor is het ex GP rijder Mathias Plessers die de VLM paastrofee titel bij de MX2 in de wacht sleept. Kevin Schellens werd tweede en David Foguenne derde.

Uiteraard was ook onze fotograaf BrentMXPics aanwezig! Hij spotte een schone Noorse in de nationalen open klasse en zag nog veel meer zijn lens passeren. Hij legde dan ook zo veel mogelijk vast op de gevoelige plaat en kwam met de volgende galerij naar huis!

Foto: BrentMXPics

Uw reacties