Foto’s VLM Bree!!

Foto’s VLM Bree!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Als jullie foto’s en VLM in één zin lezen weten jullie wellicht al wat er te wachten staat. Een mega geweldige fotogalerij van de enige echte BrentMXPics! Dit weekend zakte hij af naar Bree, de geboorteplaats van Kim Clijsters was gastheer voor de VLM Pinkster trophee. Een cross die in de MX1 klasse gedomineerd werd door David Cools, hij won beide manches op beide dagen. Op zondag ging hij vooraf aan Kenny Janssens en Wouter Van Massenhoven. Op maandag mocht Kenny Vandueren als tweede het podium op, hij had aan een vierde en derde plaats genoeg. Als derde mocht Jens Van Meer het podium betreden, dit met een derde en een vierde plaats. Wouter Van Massenhoven die de eerste manche tweede werd finishte als vierde totaal. Op de vijfde plaats in het totaal kwam de Litouwer Bucas Vytautas, die ook een manche tweede werd.

In de MX2 zagen we twee totaal verschillende uitslagen, op zondag won Jonathan Banken het algemeen klassement voor Yannick Heylen en Frederik Daenen en op maandag was het Jelle Verbruggen die won voor Kristof Scheynen en Jurgen Bunens.

Foto’s: BrentMXPics
Tekst: Frederik Van Eeckhoven

Uw reacties