X

Zien we RV2 pas terug in Mantova?!

Vandaag werd bekend dat Xavier Boog, voorlopig Ryan Villopoto zal vervangen. Dit zal hij alvast doen in de Grand Prix van Groot Brittannië en ook in de Grand Prix van Frankrijk. De vraag blijft echter of dat de Amerikaan klaar raakt voor de Grand Prix van Italië, die plaats twee weken na de Grand Prix van Frankrijk plaats vind en dit op het legendarische parcours van Maggiora.

Wij hebben namelijk via, via, via … via, via, via vernomen van de manager van Ryan Villopoto dat de Amerikaan hoopt om in de laatste vier Grand Prix wedstrijden nog te kunnen aantreden. Dat betekend dat hij pas in de Grand Prix van Mantova, deze neemt de plaats in van de Grand Prix van Brazilië, zijn wederoptreden zal kunnen vieren. Het zou voor ons Belgen een enorme domper betekenen want dit zou willen zeggen dat Ryan Villopoto niet in Lommel zal deelnemen. We berichten dit echter onder voorbehoud.

Feit blijft echter wel dat dit vast en zeker een enorm zure appel is voor het KRT Monster Energy Kawasaki team. De man die Kawasaki en Monster Energy terug een ging bezorgen, zit momenteel uitgeteld op eieren.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven