X

BeTeMo organiseert België-Nederland voor sidecars en Quads in Lommel

De voorbeeldige samenwerking tussen de VLM-club BeTeMo en MON (Motorsport Organisatie Nederland) resulteert ook dit jaar weer in een grensoverschrijdende samenwerking. Om een op het eerste zicht ‘gewone’ wedstrijd wat body te geven, organiseert BeTeMo naast de VLM-klassen ook een België-Nederland, zowel voor Zijspannen als Quads. De arena: de Heeserbergen te Lommel.

En meteen hoort BeTeMo U al reageren: oef, zijspannen, en dat juist in de Lommelse zandbak. BeTeMo zorgt er voor dat de Quads en de zijspannen op een spiegelgladde baan kunnen starten. Liefst 5 tractoren met sleepgerief en een zware shovel zullen ingezet worden om van de baan een juweeltje te maken.

Zowel bij de Quads en de zijspannen zullen eer zes bekers zijn: drie voor de Belgen en drie voor de Nederlandse gasten. Daarnaast – en dat is aantrekkelijk voor de Nederlanders – is er ook het prijzengeld. Enigie voorwaarde: het moet op het einde van de dag afgehaald worden op het secretariaat.

Omdat er door sommige verzekeringen een ander beleid is zal BeTeMo elke eventuele dagvergunning voor haar rekening nemen.

De zaterdag is voorbehouden aan de JMS-rijdertjes, maar ere is een afzonderlijke reeks voorzien voor ‘Boerenquads’. Iedereen met een voertuig dat er als een quad uit ziet is welkom.

TIMING VLM Lommel 21 juni 2015