VLM Eersel door BrentMxPics!

VLM Eersel door BrentMxPics!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen weekend trok de VLM bus over de grens naar het motocross circuit van Eersel. Bij de inters stonden o.a. Axel Van de Sande, Michael Hool, Dieter Vromans,… aan de start. De eerste reeks werd opgang getrokken door Van de Sande maar kwam later in de wedstrijd ten val en moest opgeven. Bij de start waren ook Kim Oivagarva, Michael Hool, Greg Smets en Dave Van Dun goed mee weg. Oivagarva kende in de loop van de wedstrijd ook de nodige pech en moest ook opgeven. Zo werd Hool de nieuwe leider in de wedstrijd gevolgd door Jonathan Banken en Dave Van Dun. De eerste reeks werd bij de MX1 verassend gewonnen door Dave Van Dun, 2de werd Jonas Salaets en 3de werd Sven Wouters. Bij de MX2 Was het Hool die de 1ste reeks op zijn naam wist te schrijven voor Dieter Vromans en Yannick Heylen. 2de reeks werd ook weer op gang getrokken door Axel Van de Sande samen met Michael Hool. Halfweg nam Hool de leiding over won ook deze reeks. Van de Sande had de 2de reeks meer geluk en kwam als 2de over de eindstreep maar wist in zijn klasse wel de 1ste plaats te behalen. Vromans kwam als 3de over de eindstreep. Bij de MX1 was het Dave Van Dun die de dagoverwinning behaalde voor Salaets en Konings. Bij de MX2 was het Hool die de dagoverwinning behaalde voor Vromans en Banken.
Natuurlijk was ook BrentMxPics ter plaatste en kwam naar huis met deze fotogallerij.

Uw reacties