X

Kennismakingsdag MotorSport Future woensdag 7 oktober 2015 circuit Eersel.

MotorSportFuture VZW (MSF) begeleidt jonge motorcrosstalenten zodat ze in 3 tot 5 jaar klaar zijn om in Europese- en later wereldkampioenschappen de stap naar de medailles te zetten. Jaarlijks worden de piloten geëvalueerd rekening houdend met behaalde resultaten, atletisch vermogen, rijvaardigheid, mentaliteit, entourage, … In 2015 genieten Jordi Van Mieghem, Jago Geerts en Cyril Genot van een professionele begeleiding door MSF.

Heb jij ook ambitie om later een professionele motorcross carriere uit te bouwen, dan nodigt MSF jou uit om kennis te maken met het project en de mensen die instaan voor een professionele begeleiding van talentvolle jonge motorcrossers.

Doelgroep
Vlaamse piloten tot 13 jaar die in de (nabije) toekomst Europees willen gaan rijden en hierbij interesse hebben om van professionele begeleiding te genieten. Dit is geen scoutingsdag, wel een kennismaking met het begeleidingsteam, rijders en ouders.
Deze kennismakingsdag heeft tot doel jongeren en ouders inzicht te geven in de werking van het project, en kennis te maken met trainers en begeleiders van MSF. Onder begeleiding van de aanwezige trainers kan je deelnemen aan een kennismakingstraining en zo jouw persoonlijke skills tonen op vlak van techniek, conditie, tactiek en inzet.

Aanwezigen
Niet alleen onze trainers, ook onze full supported riders, Jago Geerts, Cyril Genot en Jordi Van Mieghem zullen aanwezig zijn en staan klaar om hun ervaringen met jullie te delen. MSF organiseert, naast de individuele begeleiding van de eigen rijders, ook motortrainingen ter voorbereiding van de wedstrijden om de EMX125 en EMX2 motortrainingen die open staan voor alle rijders die deelnemen aan het Europees kampioenschap in de 65cc, 85cc, 125cc en MX2- klasse. In voorbereiding van de laatste ONK in Mill, zal Marvin Vandaele motortraining geven op het circuit de Ketelberg aan Jago Geerts en Cyril Genot. Zo kunnen jullie de werking van nabij live beleven.

Programma
o Datum: woensdag 7 oktober 2015
o Locatie: Circuit MCC De Kempen, Smaragdweg z/n te Hapert.
o Onthaal vanaf 12.45 uur aan tent MSF
o Warming Up 13.30 – 13.45 uur
o Vrije training: 14.00 – 14.20 uur
o Kennismakingstraining I circuit de Pan 65 – 85cc motors olv Pierre : 15.30 – 16.00 uur
o Training II circuit de Pan: 17.00 – 17.30 uur
o Einde: 17.30 uur
o Deelname bij voorkeur bevestigen door naam, startnummer en geboortedatum door te mailen naar e-mail: IngeVR75@telnet.be
o Ingeschreven piloten kunnen zich aanmelden bij de portier en kosteloos deelnemen aan deze kennismakingsdag
o Contact voor meer info: 0496-810038

Tekst: MSF
Foto: MXGP