X

Steve Ramon leidt Belgische delegatie RED BULL KNOCK OUT

Op zaterdag 28 en zondag 29 november is het fameuze strand van Scheveningen opnieuw het decor voor de grootste en zwaarste strandrace ter wereld.

Honderden motorcrossers en endurorijders gaan in de Haagse badplaats het genadeloze gevecht aan met wind, zee en strand. T.o.v. de laatste editie – in 2008 – werd het aantal ‘open’ startplaatsen en wedstrijddagen verdubbeld. Meer rijders dan ooit krijgen de kans om zich te meten met de wereldtop. Om de RED BULL KNOCK OUT te kunnen finishen, hebben de deelnemers lef, uithoudingsvermogen en pure snelheid nodig. De beachrace is loodzwaar door het zachte, diepe zand, de lengte van de wedstrijd en de opkomende vloedlijn. Welke motorcrossers blijven overeind en halen de finish?

Van Belgische zijde behoort ex-wereldkampioen motorcross Steve Ramon alvast tot de favorieten. De Jabbekenaar won in 2008 de RED BULL KNOCK OUT voor Arnaud Demeester (FR) en Johan Boonen, een andere landgenoot die er ook deze editie bij is. Ramon deelde toen zijn race goed in en kon profiteren van pech van de Nederlanders Erik Eggens en Marc de Reuver.

Location: scheveningen, the netherlands

Staan ook op de deelnemerslijst: Jurgen van den Goorbergh, Milko Potisek, Yentel Martens, Marc de Reuver, Nathan Watson, David Knight,…

Alle deelnemers en praktische info via www.redbull.be/knockout