X

Groot nieuws over de KNMV districtlicentie 2016!

Deze licentie heb je nodig om op de Nederlandse circuit te mogen trainen of deel te nemen aan een clubcross of districtswedstrijd.

De naam:
De naam van de KNMV districtlicentie veranderd, om meer duidelijkheid te geven wat de licentie betekent: KNMV Basis Sportlicentie.

De prijs:
Wat misschien nog wel veel groter nieuws is; de prijs wordt lager: Voor € 60,- heeft u de KNMV Basis Sportlicentie 2016 die geldig is van januari t/m december.

Hoe kom ik aan zo’n licentie:
Waar je voorheen aan de balie op het circuit je formulier moest invullen en betalen, gaan we het vanaf nu op de moderne manier doen: Digitaal.

Wat betekent dat voor u:
U kunt vanaf thuis, vanaf NU ,via internet inloggen op de “Mijn KNMV” website om al uw gegevens te controleren of nieuw in te voeren. Na alles ingevuld te hebben kunt u digitaal veilig met iDEAL betalen (ook vanuit België). U ontvangt hiervan per mail een betaalbewijs en bevestiging. Neem dit mee samen met uw ID kaart en u kunt direct gaan trainen. Uw originele KNMV Basis Sportlicentie wordt door de KNMV per post naar uw opgegeven huisadres gestuurd. Zodra u deze pas heeft ontvangen, neemt u natuurlijk altijd uw pas mee als u ergens wilt gaan trainen of rijden.

Thuis geen mogelijkheid of vergeten aanvragen?
Geen probleem, wij zorgen er in de komende periode voor dat er laptops aanwezig zijn in de RES kantine, alwaar je je pas digitaal kunt aanvragen. Na de bevestiging, kun je direct trainen/rijden. Wel moet je ervoor zorgen dat je de bevestigingsmail op je telefoon kunt ontvangen.

RES Axel:
Bij het invullen van het formulier wordt u ook gevraagd de club/vereniging/stichting aan te vinken die u de KNMV vergoeding gunt. Hopelijk kiest u dan ook weer voor RES Axel. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers en alle inkomsten van RES Axel komen weer ten goede aan de motorsport en de faciliteiten op het circuit, kortom; daar kunt ú weer van genieten.

Wat staat u dus te doen:

  • Vraag tijdig uw KNMV Basis Sportlicentie 2016 aan
    (vanaf NU mogelijk)
    (vanaf 1 januari digitaal aanvragen ook beschikbaar in Engels, Frans en Duits)
  • Kies voor RES Axel als “uw club”
  • Neem, totdat u uw originele KNMV Basis Sportlicentie per post hebt ontvangen, uw bevestingsmail en ID kaart mee als u komt rijden.
  • Zodra uw originele pasje binnen is, neem je deze telkens mee als je komt rijden.

In onderstaande link vindt u de instructie om de KNMV Basis Sportlicentie digitaal aan te vragen. Moest u verdere vragen hebben of meer informatie willen, kunt u dit natuurlijk kenbaar maken aan ons.

Tekst: RES Axel – Foto: Frederik ‘VePix’ Van Eeckhoven