X

The Art of Motocross Magazine #18

Magazine #18 heeft even op zich laten wachten maar is zeker de moeite van het wachten waard geweest. Abonnees krijgen het magazine deze week in de brievenbus/postbus.Met een coverstory van Jeffrey Herlings in een fashion setting die tot de verbeelding spreekt gaan we verder op de ingeslagen weg die ‘The Art of Motocross Magazine ‘ van bij aanvang in 2012 is ingeslagen. Weg van de platgetreden paden met een vernieuwende visie op de sport.

Om even de woorden van Herlings te citeren op de story.
‘ Dit verhaal over mijn persoon is zo mooi geschreven. Deze story laat me zowel in woord als beeld van een hele andere kant zien en geeft me de kans om de echte Jeffrey Herlings te tonen aan het grote publiek. Het was een eer om mee te mogen werken aan deze prachtige reportage en mode shoot’.
De Engelstalige editie is reeds uitverkocht in PRE-ORDER en aan een tweede druk toe.
Wil je zeker zijn van je magazine (Nederlanstalige editie) bestel het dan via www.taomxboutique.eu of ga het vanaf volgende week kopen in een perspunt/krantenwinkel in Vlaanderen (600 winkels). Lijst van winkelpunten volgt zodra we deze ontvangen van de verdeler.

Verder in dit nummer
#Canon foto advies
#Product & News
#Kevin Strijbos
#Ken De Dycker & Joël Roelants
#Courtney Duncan
#Kemea Yamaha Racing Team deel 14
#Ben van den Bogaart
#William Van den Putte
#Megan Closset
#JEFFREY HERLINGS RESTYLED
#Jeremy Seewer
#Giacomo Gariboldi – HRC Honda
#Pitboard

Jeffrey Herlings KTM Factory Racing MXGP Suvi Eckert Suzuki World MXGP KTM NEDERLAND Red Bull Red Bull Racing DCshoes Jeremy Seewer Kevin Strijbos Ben van den Bogaart Pirelli Nitro CircusKen de DyckerJoel RoelantsCourtney DuncanJoshua CoppinsYamaha Motor EuropeKEMEA Yamaha Racing teamHans CorversDanny De BaetsMarnicq BervoetsStefan Everts FullMegan ClossetRomain FebvreMichele RinaldiTeam Gariboldi RacingCanon BelgiumMonster Energy