X

Jeremy Seewer in 2018-2019 voor Suzuki in de MXGP

Dat Jeremy Seewer in 2017 nog op de Suzuki kwam te zitten in de MX2 klasse wisten we al, maar nu heeft de General Manager Stefan Everts een overeenkomst gesloten met de Zwitser om in 2018 en 2019 aan te treden in de MXGP klasse voor het Suzuki World MXGP team.

Seewer kende al een succesvol seizoen dit jaar. Hij begon met een eerste podiumplaats tijdens de tweede Grand Prix in het warme Thailand. Met 10 podiumplaatsen op 18 wedstrijden bewees de Zwitser al dat hij een heel constante rijder is geworden. Hij miste dan ook geen enkele Grand Prix en sloot het seizoen zelfs af als vice-Wereldkampioen tijdens de slot Grand Prix in Glen Helen.

Jeremy Seewer : “Voor mij was het een groot genot om te kunnen werken en de kennis op te pakken van Stefan in mijn eerste jaar samen met hem. En ik heb dan ook beslist over mijn toekomst na dat ik heb kunnen samen werken met hem. Alles werkte geweldig dit seizoen en we willen de zelfde richting blijven uit gaan. Ik voel me ook goed in het team, dus het was duidelijk voor mij dat ik wilde blijven bij Suzuki.

Tekst : @Kris..
Foto : Suzuki