X

Tim Gasjer niet naar Team HRC…

Inderdaad u leest het goed, Tim Gasjer zal niet naar Team HRC verkassen om Evgeny Bobryshev te gaan vergezellen. Neen HRC gaat namelijk, samen met Evgeny Bobryshev, opgaan in het alreeds bestaande Honda Gariboldi!

Hiermee wordt het Italiaanse team, en zijn sponsors, beloond voor de twee behaalde wereldtitels. Daarnaast verliep de samenwerking met het Japanse ‘Honda Racing Corporation’ enorm vlot, dit zal vast mee hebben gespeeld in het nemen van deze beslissing. Hierdoor wordt team Gariboldi het officiële HRC-team in de MXGP-klasse. Het team zal zich ook alleen nog maar op deze klasse toespitsen.

Daardoor valt meteen ook een vacuüm voor Honda in de MX2 klasse. Daarover hoorde we alvast de geruchten dat Tim Mathys in beeld zou zijn. Deze man die met z’n Standing Construct team verantwoordelijk was voor de doorbraak van o.a. Glenn Coldenhoff en Valentin Guillod. Maar alsook Julien Lieber meehielp aan z’n eerste Grand Prix podium zou volgens de geruchten aan de slag gaan met oude bekende Julien Lieber en revelatie van het seizoen Brian Bogers. Het is nu echter afwachten of deze geruchten ook waarheid zullen worden in de komende weken en maanden.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven