X

Trailer: LFTW – The Exceptional Six

Na twee enorm geslaagde films met Living For The Weekend en Antonio Cairoli The Movie, presenteren de heren achter ‘LFTW’ nu ‘The Exceptional Six’! Een film waarin u en ik de hoofdrolspelers hebben mogen kiezen. Uiteindelijk zijn deze hoofdrolspelers een bont gezelschap van internationale motorcrosssterren geworden om U tegen te zeggen. Laten we dan ook niet rond de pot draaien deze film heeft alles om de twee vorige kaskrakers te evenaren of zelfs te overtreffen. Want met Romain Febvre, Stefan Everts, Adam Cianciarulo, Malcolm Stewart, Max Nagl en Shaun Simpson is er een brede waaier aan verschillende karakters verzameld. Maar ook jongens en mannen die dit seizoen geluk en pech kende. Naast deze zes, krijgen we als bonus ook nog een inkijk bij het sidecarcrossteam van de gebroeders Bax! Acht uitzonderlijke persoonlijkheden uit de motorcross en dat voor de prijs van zes?!

Bent u al een beetje warm aan het lopen? Kijk dan maar vlug naar de trailer die u vast al in de juiste stemming brengt. De film gaat binnen zo’n 22 dagen in Premiere. Wil je weten wanneer hij bij u in de buurt speelt dan kan u steeds even gaan piepen op de LivingForTheWeekend.MX website, of op hun facebook. Rechts boven kan je kiezen in welk land je precies tickets zoekt.

Oh heb je één van de twee vorige films nog niet in je bezit? Breng daar dan snel verandering in via deze kerels hun webshop.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven