Foto: Rockstar Energy Husqvarna MX2

Foto: Rockstar Energy Husqvarna MX2
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Rockstar Energy Husqvarna MX2 team pakt dit jaar uit met drie kleppers in de GP’s. De Amerikaan Thomas Covington heeft al een GP-zege achter zijn naam. Na de promotie van Jeffrey Herlings naar de MXGP is nu hij één van de favorieten in de lichtste klasse. Covington krijgt het gezelschap van de jonge Brit Conrad Mewse en de Deen Thomas Kjer Olsen. Die laatste is regerende Europees kampioen MX2 en maakte vorig jaar al een sterke indruk tijdens zijn wildcard GP optredens. Yentel Martens gaat weer op jacht naar de titel in de EMX300 klasse. De Rockstar Energy Husqvarna MX2 rijders worden net zoals vorig jaar fysiek klaargestoomd door Joël Roelants.

Foto’s: Bavo Swijgers

Uw reacties