X

Baan RES Axel dit weekend beide dagen open!

Aanstaande Zaterdag 18 & Zondag 19 februari zal de motorcrossbaan van RES Axel het hele weekend geopend zijn voor vrije trainingen. De baan ligt er prima bij zoals u kan vaststellen op onderstaande foto’s. Zaterdagmorgen zullen de schansen ook nog even worden bijgewerkt en op zaterdagavond zal de baan opnieuw gevlakt worden zodat op zondag opnieuw op een vlakke baan kan worden getraind. Daarbij komt dat u kan trainen in aanwezigheid van vlaggenmensen en EHBO.

Komt u zaterdag alreeds trainen dan kan u indien gewenst overnachten in de paddock en dat gratis. Naast dit verzorgen de dames en heren van RES Axel de omkadering ook meer dan degelijk! Zo kan u indien u uw transponder monteert op je crossfiets uw trainingstijden opvragen via MyLaps. Ook zal de spuitplaats tot de beschikking staan van de piloten, zo kun je uw geliefde motor schoonspuiten voordat je weer op de baan gaat of voordat je naar huis gaat.

Uiteraard is algemeen geweten dat het goed vertoeven is in de kantine, en zeker in die van Axel! Deze zal nu ook open zijn en daar vind u naast gratis Zeeuwse gezelligheid o.a. ook koude en warme dranken, soep, tosti’s (Nederlandse Croque-monsieur), broodjes met beleg, … en hadden we nu al gratis Zeeuwse gezelligheid gezegd?!

Openingsuren
Zaterdag open van 13.00-18.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
Note: De Jeugdbaan is gratis.





Alvast iedereen een leuk weekend gewenst, en vergeet uiteraard ook niet dat u KNMV 2017 Basis sportlicentie in orde is.