X

Jeremy Martin op de CRF450 van Roczen in Daytona!

Jeremy Martin zal op 11 maart zijn SX450 debuut maken Daytona. Voor die gelegenheid zal de Geico-Honda rijder zijn CRF 250 waarmee hij normaal in de East-Coast uitkomt, inruilen  voor de HRC Honda CRF 450 van Ken Roczen. Het gaat wel over een éénmalige uitstap. Na Daytona begint Martin aan zijn voorbereiding op de outdoors en het einde van het SX250 Westkust kampioenschap.

 

« De voorbereidingstijd is erg beperkt maar Jeremy voelt zich al goed », legt Dan Betley, manager van Honda HRC uit. « We zijn er van overtuigd dat hij in Dayton voor mooie resultaten kan zorgen! Onze dank gaat naar Geico-Honda die hem vrij lieten om deel te nemen aan deze wedstrijd »

Jeremy Martin: « Deze kans van American Honda is natuurlijk geweldig! Ik zal op een fabrieks Honda in de 450 kunnen rijden. Dat is echt een droom die uitkomt. Bovendien is Daytona altijd een van de meest bijzondere races van het seizoen. Iedereen houdt van Daytona, alles is er anders. Ik weet ook hoe belangrijk deze race is voor Honda omdat ze een belangrijke partner zijn van deze wedstrijd.»