X

MCLB: David Segers ziet zegereeks gestopt worden!

Op het prachtige maar stoffige circuit van de Molenberg in Velzeke kwamen vandaag de gladiatoren van de MCLB in actie. De vraag die op ieders lippen branden was dan ook of David Segers z’n overwinningstocht kon voortzetten.

In de eerste manche was het echter Wietse Brackman die er in slaagde om de man in vorm, David Segers achter zich te houden. De man in vorm op de KTM, David Segers startte op de derde plaats en had tot in de laatste ronde nodig om voorbij Jurgen Wybo te geraken, de eerste plaats zat er dan ook niet meer in. Jurgen Wybo eindigde derde voor Jorne Tytgat en Dylan Verleysen.

De tweede manche was dan wel weer een hapje voor David Segers. Na het nemen van de holeshot bouwde hij z’n voorsprong uit. Even leek het nog mis te lopen toen David Segers in de voorlaatste ronde even tegen de grond ging. Wietse Brackman profiteerde hiervan, maar werd al snel terug verwezen naar plaats twee door David Segers. Jorne Tytgat finishte knap derde voor Jurgen Wybo en Torpjurn Van Hoe.

De algemene overwinning ging naar Wietse Brackman en dat door de algemene tijd, dit voor David Segers die z’n zegereeks nu onderbroken ziet. Jurgen Wybo mocht als derde mee het podium op.

Foto: Petrouskov Haeck