X

Aftellen naar 4de Endurocross op 18 juni!

Op zondag 18 juni vindt op de parking van RAFC Antwerpen in Deurne (Den Bosuil) de vierde editie van de Endurocross plaats. Het team van KTM Racing Center schotelt endurorijders, motorcrossers en trialisten dan een unieke uitdaging  voor. Endurocross is immers een spectaculaire combinatie van motorcross, supercross en enduro!

Dit jaar is de Endurocross in Deurne ook niet zomaar een leuke zijsprong voor de piloten want voor de Inters en Beloften telt deze wedstrijd nu mee voor het Belgisch Kampioenschap enduro. Beide categorieën komen uit in aparte wedstrijden maar de beste rijders kunnen zich wel kwalificeren voor de Superfinale. In die Superfinale wordt maar liefst €2.000 verdeeld door KTM Racing Center. De winnaar mag met een cheque van €1.000 naar huis!

De inschrijvingen voor de Endurocross worden afgesloten op 11 juni, temeer omdat de Endurocross Open slechts 64 piloten toelaat… Wacht dus niet met inschrijven voor deze geweldige wedstrijd via de site van de BMB  www.fmb-bmb.be Het definitieve uurschema wordt bekendgemaakt na het afsluiten van de inschrijvingen.

Foto: Loïc Lassence