X

Arnaud Tonus nu al op de 2018 YZ450F!

Wilvo Yamaha MXGP kondigt met trots aan dat Arnaud Tonus, op dit moment tiende in het FIM MXGP wereldkampioenschap, een van de eerste rijders zal zijn om met de splinternieuwe 2018 YZ450F te gaan rijden.

Loket, het circuit waar dit weekend de GP van Tsjechië gehouden wordt, zal de plek zijn voor dit unieke moment. De gladde, harde bodem past perfect bij de verfijnde vaardigheden die Tonus bezit. De 2018 YZ450F heeft o.a. een nieuwe motor en een nieuw frame, dit zal een positieve bijdrage leveren aan #4 richting het podium.

Commentaar teammanager Louis Vosters: Ik ben enorm verheugd dat Yamaha Motor Europe ons het vertrouwen heeft gegeven om in deze periode van het seizoen al met de YZ450F 2018 versie van start te gaan. Door Yamaha is alles in het werk gesteld om deze 2018 motoren nu al voor ons beschikbaar te hebben. Samen met de diverse partners zoals Akrapovic, KYB en GYTR is hier veel energie ingestoken. Onze crew heeft enorm hard gewerkt om de motoren tijdig op GP niveau wedstrijd klaar te  krijgen. Arnaud Tonus was al vanaf de eerste test erg positief over de handelbaarheid en het vermogen van deze totaal vernieuwde motor. We zien erg uit naar aanstaand weekend in Tsjechië waar de 13e GP van het seizoen verreden zal worden.”