Galerij: Bereman, Torronteras, Vink & co op Loosefest 2017

Galerij: Bereman, Torronteras, Vink & co op Loosefest 2017
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Deze week wordt in Bike Park Ferme Libert het evenement Loosefest georganiseerd. Loosefest is één van de vele evenementen van Fest Series en wordt georganiseerd door de Belgische downhill koning Nico Vink. Hij ontwierp en ontwikkelde de Fest Series lijn die de rijders zullen springen. Vele bekende rijders uit de downhillwereld zoals Bas van Steenbergen, Andreu Lacondeguy, Conor McFarlane, Tom Isted,… zakten af naar Loosefest. Ook Tyler Bereman en FMX legende Edgar Torronteras trotseren de lijn met hun motor wat zorgt voor spektakel. Dit kon onze fotograaf Brent Verheyen natuurlijk niet aan zich laten voorbij gaan. Hij zakte af naar het evenement en bezorgde ons deze schitterende galerij. Wie graag het evenement gaat bezoeken kan dit nog tot en met zondag 23 juli.

Uw reacties